Renovatie

Een renovatie draagt bij aan de waarde van uw en woning aan uw woongenot. Een nieuwe keuken of badkamer kan ervoor zorgen dat u zich weer helemaal 'happy' voelt in uw woning. Sommige renovaties zijn pure noodzaak zoals het vervangen van een lekkend dak of reparaties van lood- of voegwerk.

Een renovatie is vaak een ingrijpende gebeurtenis, met name als u tijdens de renovatie in het pand blijft wonen. Wij zijn van mening dat de overlast van een renovatie van zo kort mogelijke duur dient te zijn en tot een minimum beperkt hoort te blijven. Stoutjesdijk Bouw stelt hoge eisen aan de uitvoering van een renovatie en neemt het behoud van het karakter van uw huis of pand in acht.

Heeft u plannen om te renoveren, dan kunnen wij u verder helpen. Wij verzorgen voor u zowel de planning als de uitvoering van de renovatie. Bovendien ontvangt u van ons vooraf een passende offerte, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. We stemmen het werk hier nauwgezet op af en houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen!

Hieronder vindt u een impressie van diverse renovaties die door ons zijn uitgevoerd.